kokoukset

MONIPUOLINEN KOKOUSTILA TURUSSA

Upea remontoitu yhden tason 300m2 tilamme on helposti muokattavissa eri tilaisuuksien mukaan. Tuolit ja pöydät ovat nopeasti siirrettävissä ja sisustus voidaan luoda halutun teeman mukaisesti. Lisäksi rauhallinen oma piha-alue, joka päättyy puistoon sekä oma terassi. Tilamme sopii myös liikuntarajoitteisille. Meillä voi järjestää kaikenlaisia tilaisuuksia. Henkilömäärät ovat tilaisuudesta riippuen yleensä 10 – 80 henkilöä. Hinta alkaen 390 € +alv.

Tiloissa on HD -videotykki sekä alasvedettävä screeni. Erillisestä Lounge -tilasta löytyy myös oma televisio. Tiloja ympyröi Sonos äänentoistojärjestelmä, jota voi ohjata vaikka omalla kännykällä omia spotify listoja käyttäen. Laitteita voidaan ohjata helposti myös erillisellä Ipadilla. Valaistuksia pystyy säätämään myös sopivan tunnelman luomiseksi.

Kokoustila Turku

Sijainti

Juhlava sijaitsee vain 2.5km Turun keskustasta. Luoksemme on helppo tulla joka suunnasta – niin autolla – kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Kauppa sijaitsee suoraan Juhlavan läheisyydessä.

Parkkipaikat

Pysäköinti on ilmaista ja Juhlavaan on helppo saapua myös linja-autolla.

Varustelu

Tiloissa on HD -videotykki sekä alasvedettävä screeni. Erillisestä Lounge -tilasta löytyy myös oma televisio. Tiloja ympyröi Sonos äänentoistojärjestelmä, jota voi ohjata vaikka omalla kännykällä. Laitteita voidaan ohjata helposti myös erillisellä Ipadilla.

Muunnteltavuus

Upea remontoitu yhden tason 300m2 tilamme on helposti muokattavissa eri tilaisuuksien mukaan. Tuolit ja pöydät ovat nopeasti siirrettävissä ja sisustus voidaan luoda halutun teeman mukaisesti

Kokoustarjoilut

Kauttamme tilaat catering-palvelun tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Halutessasi voit myös tuoda tilaan omat tarjoilut.